Basic matrac

Basic matrac

minőség

Az Basic matracot azoknak ajánljuk, akik egy egyszerű, kemény, strapabíró matracot szeretnének vásárolni. Hason és háton alvóknak egyaránt ideális választás. 


Méretválasztó:

Felár nélkül választható matrachuzatok:


Cooler matrachuzattal kérem

Ne szenvedjen a melegtől, váltson COOLER hűsítő matrachuzatra, és élvezze a hűsítő ágy pihentető élményét már +8 600,- Ft-tól. ismertető videó


Warmer matrachuzattal kérem

Nem kell tovább fáznia, mert egy fantasztikus melegítő élménnyel készültünk Önnek! Váltson WARMER melegítő matrachuzatra, és csodás melegségben fog kényelmesen pihenni. Már +8 600,- Ft-tól.


Megerősített kivitel

Amennyiben a terheltőségi indexe a matracnak nem elég magas, tudunk Önnek segíteni. Válassz az erősített kivitelt, és elkészítjük Önnek ezt a matracot nagyteherbírású kivitelben.dbA szállítás normálisan folytatódik a COVID-19 alatt.

Az online vásárlás jelenleg a legbiztonságosabb vásárlási mód. Legyen egészséges - vásároljon online!


Amennyiben nem találja a megfelelő méretet, ne aggódjon, egyedi méretben is le tudjuk gyártani az ön matracát. Kérjen rá árajánlatot az alábbi linken. Egyedi méretű matracot szeretnék.


 • Csúcsminőségű hideghab
 • Teflon® huzat mely szalagvarrással készül, fix rögzítésű, így nagyobb oldaltartással rendelkezik a matrac
 • 14 cm matrac magasság
 • Kemény típusú
 • 90 kg-os testsúlyig ajánlott
 • Felár ellenében 160kg-ig terhelhetőség
 • Antiallergén és antibakteriális huzat
 • Vákuumcsomagolt (higiénikus és strapabíró)
 • 10 év garanciaidő a matracmagra
 • Egyedi méret rendelhető
 • OEKO-Text Standard 100 minősített termék
 • ISO 9001 minősítés

Basic matrac - technikai adatok

Kategória: matrac
Matrac teljes magassága: 14 cm
Hideghab vastagsága: 12 cm hideghab
Terhelhetőség: 90 kg-ig ajánlott (személyenként)
Keménység: Kemény
Garancia: 10 év a matracmagra
Csomagolás: vákuumozott erős PE fóliában / higiénikus és strapabíró

A Basic vákuummatrac nagy sűrűségű hideghabból készült kemény ortopéd vákuum matrac. Optimális ortopédiai támaszt biztosít a testnek, a gerincoszlopot testsúlytól függetlenül minden ponton optimálisan alátámasztja. A használók legszélesebb körének megfelelő gerinckímélő fekvést garantál.

Az Basic matracot azoknak ajánljuk, akik egy egyszerű, kemény, strapabíró matracot szeretnének vásárolni. Hason és háton alvóknak egyaránt ideális választás. 90 kg-os testsúlyig választható, mely szintén azt bizonyítja, hogy egy igazán strapabíró matrac maggal rendelkezik a maga 14cm-es vastagságához képest.

A Basic matrac megfelelő pontrugalmassága nagyban függ az optimális alátámasztáson. Ehhez a matrachoz javasoljuk az ágyrácsos (vagy léces, farugós, hajlított fa lécekből álló ágyrácsos) alátámasztást. Kapható teljesen fix, fej- és lábemelős, illetve motoros változatban is.

A Basic hideghab matrac fedő huzata mindkét oldalon egy extrém strapabíró Teflon®-ozott, steppelt, antiallergén, natúr szövet mely szalagvarrással készül és fix rögzítésű.

 


Egyedi méretű matracot szeretnék
visszahívást kérek